BAYSIDE
SHARE PROJECT

Camberwell Project

This Camberwell extension and renovation is an example of how simple changes lead to elegant design. Using natural wood elements for the staircase provides contemporary flair. A complete redesign of the living, dining and kitchen area creates an open plan space for the entire family to enjoy. As a result, natural light filters through the entire home, adding warmth to all spaces. Contrasting natural timber flooring throughout the ground floor compliments the light filled rooms beautifully. Finally, white ceramic benches and wood panelled cabinets re-modernise the bathroom and laundry. This Camberwell home extension and renovation ads thousands to the value of this beautiful two storey home.

Living, Dining & Kitchen

The living, dining and kitchen area have been converted to an open plan living space, designed to inspire. A new stone-top kitchen island was installed with the desire for family interaction and cooking. New chrome appliances show off modern, contemporary style.

Staircase

The staircase walls have been knocked down, allowing for an open feel in the foyer area. Natural timber has replaced the stairs, and the ground floor is laid with light timber flooring.

Bathroom & Laundry

The bathroom has been converted with huge mirrors and full glass shower screens, light stone grey tiles, and ceramic benches. The laundry room shares stone tiles with wood panelled cabinets and new appliances.

MELBOURNE’S BAYSIDE EXTENSION

Project Gallery

GET A QUOTE

For an obligation free design consultation