BAYSIDE
SHARE PROJECT

Canterbury Project

This was truly an astonishing renovation that transformed a cluttered facade to a clean and modern family home. The family wanted a second storey for additional space and to increase the value of their home. It is hard to believe the before and after photos represent the same home. A large and beautiful wooden deck created a warm and homely feel, great for evening relaxation and weekend gatherings.

About Canterbury Home

The family of six desperately needed more living space to accommodate all their leisure activities and most importantly include entertaining areas. A renovated space with easy flow throughout has been produced by completely re-building the house. There is now a great transition from the front door to the open living area at the back, with natural lighting that pours in through carefully placed north facing windows. This home ticks all the boxes in terms of functionality. Quality features and finishes have been employed throughout, adding to its stylish look and feel.

Back House Extension

Converted house roof creating more space inside as well as a beautiful, modern looking house

Sturdy dark polished wooden terrace overlooking the freshly laid lawn, framed with stone pathways

Large windows covering the house for a more efficient energy flow

Bathroom Designs

One bathroom with black polished marble bench top with white contrasting bathroom cabinets

A modern freestanding bathroom sink with a slim and unique stainless steel tap

Other bathroom design with white marble bench top with black gloss cabinets

Built in bathroom sink, frameless mirror and sleek shower panels

Living Room Renovation

Open living room area within reach from the kitchen space

Generous dining area for those big family dinners

Light polished parquetry floor and built-in ceiling spotlights

MELBOURNE’S BAYSIDE EXTENSION

Project Gallery

GET A QUOTE

For an obligation free design consultation