BAYSIDE
SHARE PROJECT

Hawthorn Project

Nestled amongst nature in Hawthorn, this ground floor renovation is a beautiful French inspired home. It boasts a huge open plan living, dining and kitchen area. The outside alfresco area is perfect for entertaining guests on a warm summer night, or just to enjoy during the day. North facing windows ensure ample natural light sifts through, giving a gentle warm glow to the space. Wide French doors allow the breeze to filter through the home, offering a relaxing atmosphere for this Hawthorn family. The newly renovated space offers style and functionality for the modern family.

Interior Remodeling

The revamped window frames add structural definition to the interior and exterior. Higher ceilings generates a spacious look and feel to the living area and the additional space creates room for a cozy study nook. New windows that wrap around the kitchen and living room create a bright, open and pleasant space to spend time with the family. The French doors allow natural light and lead into a modern entertainment area.

Exterior Remodeling

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

MELBOURNE’S BAYSIDE EXTENSION

Project Gallery

GET A QUOTE

For an obligation free design consultation