BAYSIDE
SHARE PROJECT

Ivanhoe Project

A renovated space with easy flow throughout has been produced by completely re-building and extending this Ivanhoe weatherboard home. There is now a great transition from the front door to the open living area at the back, with natural light pouring in through the north facing windows. The living area is connected with the outdoors via same level deck installation. A cosy alfresco can now be used for entertainment and evening relaxation.

Kitchen Remodelling

Stunning open plan solution with kitchen extension combined with living room area

White kitchen interior throughout the space generating a unique and timeless appeal

Large kitchen island with space for seating

Additional room to the kitchen space for storage

Bathroom Redecoration

A modern looking bathroom paired with white and grey colours

Space for storage in the stylish bathroom drawers

Elegant curved freestanding bath tub

Big shower head and a sleek frameless shower screen

Dining Room Decoration

Spacious dining room area facing the backyard extension

Large framed windows letting in natural lighting

Backyard Extension

Lovely porch enclosed in a traditional white fence

Overlooking the backyard

Glass enclosed open fire wrapped in beautifully laid brick

Bathroom Redecoration

Same beige tiles from floor to wall bringing out the stunning window design

Classic freestanding bath tub in a simple and elegant silhouette

Bathroom bench top in a beige stone top

MELBOURNE’S BAYSIDE EXTENSION

Project Gallery

GET A QUOTE

For an obligation free design consultation