BAYSIDE
SHARE PROJECT

Camberwell Project

From a dark and run-down house to a bright and beautiful family home. This home renovation transformed this Camberwell home into a place where functionality and style was considered, making every room count in the planning an execution process. Every room was designed and renovated to reflect the lifestyle needs of the family. Open-plan living has seamlessly brought together kitchen, living room and the outdoor space, bringing the separate areas of the room nicely together. The big windows and French doors adds onto the look and feel of a spacious area.

Kitchen Modernisation

Handless kitchen interior with sharp edges for a trendy and clean appearance

Gas stove top and silver kitchen appliances

Polished gloss white kitchen island bench top with seating area on the long side

Bathroom Renovation

Streamline bathroom decor with same grey stone tile on floor and walls

Trendy polished flat panel cabinets

Double bathroom vanity units

Other bathroom with lighter grey tiles covering the walls and floors

Elegant freestanding designer bath tub

Wall mirror with no frame in line with the streamline decor

Hallway Makeover

Hallway painted in crisp white, bringing out the beautiful details in the entrance

Newly laid parquetry floor running through the hallway

Outdoor Area

Spacious outdoor area with a beautiful wooden veranda and stone tiles dividing the lawn from the deck

MELBOURNE’S BAYSIDE EXTENSION

Project Gallery

GET A QUOTE

For an obligation free design consultation